"Політика - це процес, який займає  час”- мовив Карл Більдт


арочні двері  “Треба дивитися  на те, що відбувається в Європейському Союзі. Вже  вироблені підходи, стандартні навчальні програми  можуть слугувати великим кроком для України”, - таку думку висловив Карл Більдт, шведський політик і дипломат.

  Вже 5-й раз за 7 місяці, європейський політик Карл Більдт, котрий самостійно робив арочні двері міжкімнатні ще студентом, відвідав Україну. Побувавши у Донецьку, Криму він, нарешті, потрапив на лекцію до Інституту Журналістики. Лекція була присвячена найбільш актуальним питанням України та світу. “Я бачив складності з якими бореться ваша країна…” - говорить Карл Більдт. Він визнав: “Найбільше мене вразив людський потенціал, потенціал майбутнього”. “Чи спостерігаємо ми початок нової  епохи в міжнародних відносинах?”, ”Яким буде новий етап відносин між ЄС, Україною та Росією?” , ”Чи проєвропейські протести в Україні відкриють нам двері в Європу?” - усі ці питання хвилюють українців. Карл Більдт, щонайкраще намагався розставити усі крапки над “і”  для українських студентів. “Політика - це завжди складно. І Росія - це важлива країна, нічого в цьому поганого немає “, - резюмував політик.

  Завершуючи, він пiдкреслив: “Ми повинні посилити стосунки з країнами які вважаємо східними партнерами Вірменія, Айзербайджан, Грузія, Білорусь, Молдова та Україна”.

    Нагадаємо, що Карл Більдт — шведський політик і дипломат. Нагадаємо, що Карл Бильт - це арочні двері Київ - Брюссель Європа. З 1991 року по 1994 рік обіймав посаду Прем’єр-міністра Швеції, з жовтня 2006 року – Міністр закордонних справ Швеції. Сама ж лекція відбудеться 11 квітня о 14:30 в приміщенні Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, на якій було присутьньо близько 300 студентів,  провідних експертів, представників деревообробної індустрії України,  журналістів та громадських діячів...

Text by: Богославская Евгения  
P.S.

  Для читачів інформаційного розділу сайту «izdereva», або кого цікавлять дерев'яні двері на замовлення в Києві з масиву, ми не можемо не відбити важливі для кожного деревообробника політичні аспекти, які є надзвичайно актуальними в цей час. Усі виробництва України дуже залежні від політичної ситуації. І для нас, тих хто створює красиві дитячі двоярусні ліжка для хлопчиків та дівчаток, дуже хвилююче все,  що відбувається в країні. Дуже приємно відчувати справжню підтримку в цей скрутний час від Євросоюзу. І тільки з цієї причини ми не змогли не виказати на сторінках нашого сайту справжніх виробників дитячих меблів своє захоплення таким політичним лідером, як  Карл Більдт. 

    Якісні меблеві гарнітури, дерев'яні східці і сходи з дерева, міжкімнатні аркові дверні блоки, вагонка з липи і вагонка з вільхи, лежаки для лазні і для сауни  надалі зможуть експортуватися в Європу завдяки таким авторитетним політикам, як Карл Більдт. Українські двоповерхові ліжка і дитячі  ліжка трансформери на Європейському ринку - це наша мета. Адже сім'ї Європи купують дитячі двоповерхові ліжечка з натурального дерева за дуже високими цінами. А зі вступом України в Євросоюз арочні двері ціна нашого виробництва, котрі з успіхом зможе потіснити вироби виробників інших країн. Ми вважаємо, що якісні дерев'яні меблі з України матимуть величезний успіх на ринку Європи. Ось такі ось об'єднуючі нариси на виробничі і політичні теми ми освячуватимемо завжди. Політика в країні дуже сильно впливає на виробничу потужність усіх галузей.