Модель ліжка для підлітків "Мауглі"

   Двоярусне ліжко в КиєвіЩе один казковий персонаж своєю всесвітньо визнаною популярністю серед юного покоління не "залишивсся без уваги" і в національній меблевій індустрії. Більшість виробників, що намагаються якісно виготовляти дерев'яні дворівневі конструкції та будь-які інші меблеві дрібнички для дачі та будинків, безперечно погодилися з вдалою назвою. Це затребувана серед замовників модель в роздільні спальні кімнати. Іменем казкового персонажа Мауглі назване двоярусне ліжко Україна з масиву порід дерева середньої твердості. Воно не стандартної форми. Однойменний дитячий анімаційний фільм створений мультиплікаторами Радянського Союзу за мотивами казки Редьярда Кіплінга був неймовірно популярний серед будь-якого покоління. На створення цього шедеврального мультика було витрачено величезним колективом компанії «Союзмультфільм» більше трьох років. Мільйони кадрів картини були намальовані вручну справжніми художниками. Дерев'яний дитячий двоповерховий трансформер в Україні (модель "Лондон", "Карина люкс" і Жасмин") створюється найчастіше в результаті 100% ручної праці досвідчених столярів. І результати перевершили всі очікування. Мільйони людей збиралися біля екранів телевізорів в очікуванні чергової серії. А головний персонаж цієї казки став воістину кумиром народних мас. І ось, через роки хтось із тих, кому ця історія залишила глибокий слід у свідомості, став мати відношення до виробництва меблів для дитячих кімнат. Теплі ностальгічні спогади дали поштовх створенню нового успішного бренду. Багато виробників, що виготовляють міжкімнатні арочні двері в Західній Україні, дерев'яні меблі для спальних кімнат як дітей, так і дорослих, із задоволенням прийняли цю ідею. Адже це оригінально дати назву одній з моделей дитячих двоповерхових конструкцій для сну і відпочинку ім'я казкового героя «Мауглі». Людський дитинча, який зумів вижити в джунглях серед диких тварин, став їх братом і частиною дикої природи. Саме такий факт, схожий на реальність, виділяє цю сказу з тисячі багатьох казок. Грамотна людина спав на думку такий правильна думки, що хвиля популярності всесвітньо відома казка зможе підхопити і привести до успіху столярних виробів на замовлення в Києві для дітей. Для цього достатньо назвати одну з моделей на честь героя казки. Хоч очікування виправдалися і не повністю, але все ж бренд «Мауглі» відбувся. Красива дерев'яна меблі ручної роботи зображена на фото цієї статті. Вона не стала хітом продажів на ринку дитячих меблів, але кордон «виживання» нею подоланий цілком гідно. Ці оригінальні за своєю формою дитячі столярні вироби на замовлення через всесвітню мережу найбільш часто купують жителі мегаполісів. В особливих випадках сама конструкція такої двоповерховї споруди стає просто незамінна. Далеко не всі замовники двоярусних ліжечок можуть розділяти таку думку. Лише незначне коло споживачів може відстоювати цю точку зору з твердою впевненістю. 

  Якщо розглядати ці спальні гарнітури та міжкімнатні арочні двері в Києві з дерева уважніше, то виникає висновок.  Він заключається у тому те, що певна кількість переваг саме цієї конструкцїї над іншими виправдовує її затребуваність у певного кола поціновувачів сімейних цінностей. Житлові умови у кожної пари батьків зовсім різні. Основне завдання - це забезпечити повноцінний сон дітям. Перпендикулярне розташування ярусів цієї двоповерховий меблевої споруди є чудовою альтернативою стандартних виробів з дерева. Не дивлячись на те, що такі дитячі двоярусні ліжка трансформери замовляють зовсім не часто, все ж симпатичні вони визнаються більшістю людей, що проводять пошук підходящої форми дерев'яного ліжечка для своїх малогабаритних осель. 

  Нами пропонується два варіанти виготовлення двоярусного ліжечка з якісного натурального дерева моделі «Мауглі». На фото ви бачите дорожчий варіант виконання. Якщо прибрати кілька деталей, які представляють собою значну складність в столярному виконанні, вартість виробу ручної роботи знизиться на 20-30%. Вибір надано, і хай не буде такої думки, що більш дешевий варіант не так надійний, як доророжчий. Обидва види виготовлення конструкції стабільно надійні і довговічні. Тривалість служби кожного дитячого двоповерхового ліжка в Україні не характеризується певним терміном. (Індивідуальна). Досвідчені столяра ставляться однаково відповідально до кожного замовлення при виконанні своїх обов'язків. А ось догляд за ліжком під час його експлуатації залежить тільки від власників і господарів обителі. Пам'ятайте це і ставитеся дбайливо до своїх придбань. Тільки в такому випадку дитяче ліжечко з кількома ярусами з дерева буде вірно служити багато років ... 

       Дякуємо за увагу, "izdereva"