Пропонуємо казкові столярні вироби на замовлення моделі "Вінні Пух"


двоярусне ліжко 
 Вашій увазі нами викладено в інтернеті відео про те, як зібрати двоповерхову дерев'яну конструкцію для спальної кімнати малюків з дерева. Весь відзнятий матеріал триває 24 хв. Наполеглива рекомендація додивитися до самого кінця відео інструкцію. Після перегляду ваші дерев'яні дитячі двоярусні ліжка будуть зібрані більш якісно, а економія витраченого часу на весь цей клопіткий процес - гарантована! 

  Ця чудово дитяча конструкція трансформер названа ім'ям казкового персонажа з усім нам добре знайомого мультиплікаційного серіалу про пригоди ведмежати Вінні Пуха та його друзів. Багато вітчизняних виробників, меблеві супермаркети, інтернет магазини і просто ті, хто продають на вільних хлібах ліжка в два поверхи. Вони пропонують столярні вироби на замовлення під назвами «Ельдорадо», «Твайс», або «Тандем» і тд. Нами ж пропонується таке ліжечко саме під такою назвою - «Вінні Пух». Так, полюбився дітям мультяшний герой, заслуговує своєю популярністю того, що б його ім'я стало справжнім брендом, і уособлювало всі якісні продукти на ринках товарів пов'язаних з дитячою тематикою. 

   Як і багато інших персонажів книги Мілна, ведмежа Вінні отримав ім'я від однієї з реальних іграшок Крістофера Робіна (1920-1996), сина письменника. У свою чергу, плюшевий ведмедик Вінні-Пух був названий по імені ведмедиці на прізвисько Вінніпег (Вінні), що містилася в 1920-х в Лондонському зоопарку. 

   Ведмедиця Вінніпег (американський чорний ведмідь) потрапила до Великобританії, як живий талісман (маскони) Канадського армійського ветеринарного корпусу з Канади, а саме з околиць міста Вінніпега. Вона виявилася в кавалерійському полку «Форт Гаррі Хорс» 24 серпня 1914 року ще будучи ведмежам (її купив у канадського мисливця-траппера за двадцять доларів 27-річний полковий ветеринар лейтенант Гарі Колборн, піклувався про неї і надалі). Уже в жовтні того ж року ведмежа був привезений разом з військами до Британії, а так як полк повинен був бути в ході Першої Світової війни переправлений до Франції, то в грудні було прийнято рішення залишити звіра до кінця війни в Лондонському зоопарку. Ведмедиця полюбилася лондонцям, і військові не стали заперечувати проти того, щоб не забирати її із зоопарку і після війни. До кінця днів (вона померла 12 травня 1934 роки) ведмедиця знаходилася на утриманні ветеринарного корпусу, про що в 1919 році на її клітці зробили відповідний напис. Ви утомливо шукаєте багатоярусні дерев'яні ліжка і вже втомилися від цього пошуку? Для цього ми і розмістили цю інформацію, щоб хоч трохи відволікти Вас від дитячих спальних меблів. 

   У 1924 році Алан Мілн вперше прийшов в зоопарк з чотирирічним сином Крістофером Робіном, який по-справжньому здружився з Вінні. За три роки до цього Мілн купив в універмазі "Harrods" і подарував синові на його перший день народження плюшевого ведмедя фірми «Альфа Фарнелл» та сімейне двоярусне ліжко Київ сина стало йому справжньою барлогою. Після знайомства господаря з Вінні, цей ведмідь отримав ім'я в її честь. Надалі ведмідь був «нерозлучним супутником» Крістофера: «у кожної дитини є улюблена іграшка - дерев'яне ліжечко, і особливо воно потрібне кожній дитині, яка тільки одина в родині». 

 Скульптура ведмедика Вінні в парку Ассінібойн (Вінніпег) 

   У вересні 1981 року року 61-річний Крістофер Робін Мілн Відкрив ведмедиці Вінні пам'ятник (в натуральну величину) в Лондонському зоопарку (Лорн Маккін скульптор). У 1999 році канадські кавалеристи з «Форт Гаррі Хорс» відкрили там же другий пам'ятник (скульптор Біллі ЕПП), який зображає лейтенанта Гаррі Колборн з ведмежам. Копія останнього пам'ятника споруджена також у парку Ассінібойн канадського міста Вінніпег. 

P.S.

   Більш детальну інформацію про казкове ведмежа Вінні читайте за посиланням в кінці публікації. Шукайте, вибирайте і купуйте дитячі двоярусні ліжка з натурального дерева. Сподіваємося, що ви прийшли до висновку про те, що треба якнайшвидше купити двоярусне ліжко через мережу, чи на меблевій виставці.