Об'єктивні ціни на арочні двері та якісні меблі


  ліжко дерев'яне в КиєвіДеревообробна майстерня «з дерева» виробляє на замовлення аркові двері міжкімнатні дитячі розбірні трансформери з дерева: прості і скромні моделі, конструкції з бічними приставними сходами, кутові ліжка, а також дорогі столярні вироби під замовлення з масиву вищого сорту. Всі наші меблі виконані з сухого дерева високої якості, оброблені лаками українського та імпортного виробництва. Комплектуємо меблі для спальних кімнат високоякісним кріпленням. Дитяче багатоярусне ліжечко з масиву - це важливий елемент в спальні ваших дітей. Якщо в дитячій спальні складно розташувати кілька повноцінних одномісних ліжок, то багатоповерхова конструкція - це самий чудовий вихід. У зібраному стані це два повноцінних спальних місця. У розібраному - два окремі односпальні повноцінні ліжка. Кожна дитяча багатоярусна конструкція з дерева має виїзні дерев'яні ящики для збереження постільної білизни.

 

                         У цьому сезоні - прекрасні ціни

 

  Універсальне ліжко «Рокі» (бічні сходи з шістьма горизонтальними ступенями): стара ціна - 6000 грн, нова - 10000 грн;
Одна з найпопулярніших моделей «Карина люкс посилений варіант»: колишня вартість - 6900 грн, нинішня - 9900 грн;
Дитяче двоповерхове ліжко з дерева на замовлення моделі «Лондон» (сходи на п'ять ступенів з поручнями для зручного і безпечного використання): вартість в минулому - 7500 грн, актуальна ціна - 9500 грн.

 

  Столярна майстерня «з дерева» протягом тривалого часу настійно рекомендує клієнтам облаштовувати спальню для дітей подібним чином, щоб меблеві приналежності якомога більш тривалий час були актуальні для швидко підростаючих дітей. Модульні багатоповерхові ліжечка в Україні з масиву ясена легко доповнюються прекрасними ящиками на колесах з класичними фасадами і встановлюються в будь-якому місці в квартирі. В результаті вами купуються спальні дерев'яні меблі перший і єдиний раз, і на протязі всього терміну експлуатації ліжка «ростуть» паралельно з дитиною!   

  Оригінальні поєднання масиву бука, ясена, медоносної липи в класичних кольорових гамах дають можливість наповнити дитячу спальну кімнату в будь-якому дизайнерському виконанні. Корпусні меблі та дерев'яні сходи Київ компанії «з дерева» завжди будуть комфортними та безпечними в експлуатації для кількох наступних поколінь. Кожна дитяча модель виготовляється з екологічно чистого лісового пиломатеріалу, проходить регулярну перевірку при зберіганні та контролі сухості. Всі вироби в повній мірі відповідають світовому стандарту класичної гігієни «А-7». 

  Тільки для дбайливих тат і мам, для улюблених бабусь і дідусів до 1 вересня на продукцію «з дерева» поширюється накопичувальна знижка до 9% на знамениті дитячі ліжечка «Афіни» і «Дублін» в класичних кольорах «слонова кістка», та «блідий місяць». 

 Спальна кімната для вашої дитини - найвідповідальніша для дизайнерського рішення інтер'єру у вашій обителі. Кожна така житлова площа повинна бути поділена на кілька секторів: сектор для роботи, сектор для відпочинку і гри, окремий кут для речей. Все так необхідне для облаштування дитячої спальної кімнатки - ліжечка, столик для навчання, книжкові полиці, софа, етажерки і шафи ми рекомендуємо купувати через інтернет магазини і меблеві інформаційні сайти. На їх сторінках широко представлені вироби українських виробників Львова, Сум, Рівного, Житомира та Білій Церкві з якісного натурального дерева, які не несуть в собі небезпеку для дітей, в тому числі і ті, що тільки з'явилися на білий світ. Всі комплектуючі, включаючи дерев'яні деталі, лакофарбове покриття, елементи кріплення - абсолютно гіпоалергенні. Сучасні деревообробні верстати дають можливість робити дворівневі меблеві конструкції підвищеної довговічності, здатні протистояти атакам піратів і набігам войовничих племен татаро-монгол. Для створення багатоярусних ліжок та інших меблів нами не використовується МДФ, ДВП, та ДСП. Лише тільки натуральне дерево - і крапка!

 

               Відтепер існують супер знижки

 

  На нашому сайті в мережі інтернет  «з дерева» представлене дитяче ліжко з дерева на замовлення "Каріна" з ясена - авторський виріб нашої майстерні, що знаходиться в Київській області в Миронівському районі. Створене на нашому виробництві ліжко-трансформер - сучасне і ергономічне. Має регулювання по висоті, що передбачене тільки для забезпечення максимальної безпеки при експлуатації двоярусної конструкції для сну. Передбачені нами регулювання двоповерхових моделей по висоті дозволяє їм варіювати в розмірі щодо фізіологічного розвитку дитячого організму. Подібні ліжечка мають зручні драбинки, що дозволяють не хвилюватися батькам при сходженні дитини на верхній поверх. Конструкція наших багатоповерхових меблів виключає розвиток ревматизму і плоскостопість у дітей. Дубові двоярусні ліжка в Києві в поєднанні з ортопедичними матрацами дозволяють підвищити розумові здібності, увагу і посидючість при виконанні домашнього завдання. Всім рекомендуємо використовувати в житлових приміщеннях тільки дерев'яні меблі для створення затишної обстановки і теплої атмосфери у вашій оселі.