Як створюються меблі і дверні полотна з дерева в домашніх умовах?
 

  Обробка деревини на меблі для спальні в домашній майстерні цілком здійсненна. Перед тим, як робити столярні вироби на замовлення для дому своїми руками, необхідно обробити дошки. Варто відзначити, що при обробці, у нас йде близько 10 мм, тому остаточна товщина дошки буде не більше 40 мм. Звичайно ж, ви можете купити вже готові дошки потрібної ширини, однак в більшості випадків їх все-таки доводиться обробляти. Після того, як дошки готові, ми обробляємо електричним рубанком брус, який призначений для ніжок, на них і стане дитяча спальна двоповерхова конструкція для дітей.

              1. Випилюємо деталі дотримуючись запобіжних заходів

      Розміри деталей необхідно враховувати з розмірами дверного міжкімнатного отвору, який необхідно заміряти заздалегідь, так як робити двері під замовлення буде дорожче. У нашому випадком візьмемо стандартний розмір 80 * 190 см. В результаті ми повинні отримати деталі наступних розмірів:

 а) дві бічні дошки по 2000 мм;

 б) передня дошка довжиною 900 мм, яка йде вже з урахуванням кутових зрізів;

 в) задня дошка довжиною 2000 мм, яка ставиться між бічними;

 г) чотири ніжки, довжиною 90 см кожна.

    2. На передній панелі відміряє косинцем 45 градусів і робимо скіс (бажано ручним рубанком, так як виходить акуратніше і рівніше). Після того, як готовий основний каркас, наша довгоочікувана дерев'яна заготовка буде стояти там, де розташовані міжкімнатні арочні двері Київ - в центрі будівлі. Приступаємо до розмітки ніжок. Для цього нам необхідно користуватися куточком, і на кожній ніжці відзначити середину. В результаті у нас вийде видима сторона ніжки і невидима (по 15 см). Після цього необхідно в кожній ніжці вирізати по 4 см (що відповідає ширині дошки, так як вона буде лягати саме в цей кут). З послідовного монтажу вже відшліфованих заготовок і виходять дитячі надійні вироби під замовлення з дерева для спальних кімнат.

     3. Як же правильно шліфувати заготовки на дверні блоки дитячі ліжечка багатоповерхові з дерева?

     Весь процес виконується плоскою шліфувальною машинкою з одягненою сіткою номер "25". Слід пам'ятати, що при шліфуванні обов'язково потрібно надіти респіратор або захисну маску.

     4. Збираємо будь-які міжкімнатні арочні двері Київ і ліжка з дерева своїми руками і думаємо своєю головою.

       Всі наші дитячі двох'ярусні і двоспальні меблі з масиву скручуються за допомогою саморізів. Зсередини врівень з ніжками необхідно прикріпити брусок, який буде підтримувати наше рейкове дно. Далі рівно по центру 2-ярусне ліжко з дерева кріпиться на дві залізні пластини (вони служать для підтримки серединної рейки). Після цього необхідно докласти спинку ДВП до задньої балці ліжка з дерева і прихопити її знизу шурупами, а потім прокласти поролон (при цьому залишивши трохи на заворот). Зверху натягуємо шкірозамінник (заздалегідь відпрасований з виворітного боку) і закріплюємо ззаду на скріпи будівельним стиплером. З заднього боку дитяче ліжко з дерева закривається листом фанери, який повинен бути менше за розміром і кріпитися на саморізи з широкими капелюшками.

      5. Пофарбуємо дерев'яні вироби з масиву самостійно

        Готові двері і ліжка для дітей потребують покриття морилкою в два-три шари. Кожен шар сохне по 5 годин, а потім лаком також в кілька шарів. Після цього нам залишається зафіксувати по краях ребра жорсткості (попередньо куплені в магазині елементи) і можна насолоджуватися відпочинком, нова багатоповерхова дерев'яна конструкція готова до експлуатації!

   P.S.


  Якщо у вас вийшло робити якісно дитячі вільхові меблі та міжкімнатні дерев'яні двері в Києві власноруч - це дуже здорово! Наступний етап вашої творчості - це виготовити сходи з дерева для дому своїх близьких, друзів або батьків. Не варто забувати освоєнні навички та регулярно продовжувати виготовляти столярні вироби ручної роботи для своїх близьких. Завжди допоможемо вам підказкою або радою, поділимося досвідом і знаннями. Очікуємо від вас листів із запитаннями. Надсилайте нам фотографії сходовій шахти сфотографованийв різних ракурсах. У такому випадку нам буде зрозуміло, яка ставиться завдання.