Новорічні позитивні емоції   сходи з дерева на замовлення

 

    Ми не розуміємо свого щастя поки воно не залишиться в минулому. Що таке щастя? Для кожної людини це безумовно щось своє, по-своєму особливе для когось це новий будинок, можливо сходи з дерева на замовлення Київ, машина або квартира. Для одних - це щось матеріальне, для інших - духовне.

   Для маленької дитини моменти щастя можуть вимірюються смачним морозивом або посмішкою мами. У той момент, коли на святі Дід Мороз проходить повз тебе та дарує ляльку дівчинці, що стоїть поруч. Здається, що весь світ звалився та сльози навертаються на дитячих оченятах. Білява красуня в блакитному платтячку, на якому пришиті срібні ґудзики, відправляється в руки інший. Що відбувається всередині тебе? Холод, смуток й почуття самотності... Ялинка вже не так світиться та тобі не терпиться додому. І ось в такому стані ти повертаєшся до своїх батьків та сестер. Знявши шапку й рукавиці, ти вирушаєш в свою кімнату. У затишному куточку де стояли дерев'яні меблі для відпочинку щось було не так. Там лежала коробка, вона була обгорнута яскравою тканиною та папером, а на верхівці красувався червоний капроновий бант. Серце завмерло, а потім застукало так швидко, як стукають колеса у поїзда, що помчав удалину. Ці кілька хвилин від моменту, коли ти помітила коробку та як ти її відкриваєш, здалися вічністю. І ось вона відкрита. Дитячі зітхання захоплення. Вона містилась там, де знаходилась міжкімнатна арка з дерева поряд зі сходами. Волосся, сукні та навіть гудзики були такі як у мріях - ось воно щастя. Таке довгоочікуване та здійснене. Світ вибухнув яскравими фарбами. Нічого в той момент не могло відвернути твою увагу від того щастя, котре було заховано в коробці, яку переховували столярні сходи з дерева на замовлення Київ від раптового погляду.

  Кожна маленька дитина чекає на Новий Рік! Та в кожній родині, до речі, свої традиції. Знали ви, що деякі дітки Новий Рік не зустрічають! Вночі, напередодні свята, вони наряджають найкрасивішу, різнокольорову ялинку, кожна іграшка була передана ще з покоління в покоління, а деякі купили тільки-тільки та сьогодні вони в перший раз засяють на зеленій красуні. Найважливіший момент у всьому процесі - це запалення новорічних вогників на ялинці! Найважливіше, найкрасивіше, адже без гірлянди немає духу Різдва! Ми виключаємо світло, залишаються тільки новорічні вогники та безліч різноманітних та красивих іграшок!! Збираємося на широке підвіконня з найтеплішими та зручними подушками й легким пледом, мама приносить нам чашечку теплого какао та ми дивимося у віконце! А за ним справжня казка: темно, висвітлюють порожню вулицю лише приглушені ліхтарі, дерева легко хитаються від сизого вітру... І тут, зовсім раптово, починає падати сніг! Він такий великий та такий пухнастий. На хвилинку можна уявити, що це пластівці, котрі падають на тебе з неба! Казка ожила та доповнює всю картину молода пара, що пробігає на вулицю крізь міжкімнатні арочні двері в Києві, і далі бігає і радіє їх першому снігу!!

вхідні аркові двері

   За спиною Ялинка, попереду сніг, що наповнює повітря чарівним відчуттям Різдва, а навколо тиша ... І тут раптом тишу перебиває стукіт у вхідні арочні двері дерев'яні, чи у вікно вітальні! Тиша швидко розчиняється, адже до нас в гості прийшли всі наші друзі! І казка переміщається з холодної вулиці до нас у квартиру! Навколо сміх, посмішки, кожен щось розповідає і відчуває себе вдома! Після такого вечора, всі розходяться і лягають спати  в міцні меблеві трансформери перед наступним днем. Але тільки не він, той самий маленький хлопчик, який вже кілька тижнів чекає того самого ранку, коли він прокинеться і побіжить до ялинки, під якою вже лежить купа подарунків !!! І його дитяча мрія обов'язково збудеться, адже в цьому році Дід Мороз обов'язково подарує йому те, що він так довго хотів! Ранок настає і все відбувається точно так, як це уявляв собі хлопчик. Дуже душевно та родинно. Усі радіють та сміються, мама готує сніданок, тато допомагає розповідати новий конструктор, брати як завжди хваляться своїми подарунками, всі дуже щасливі. І ви, насолоджуйтеся кожною хвилиною, лягаючи відпочивати в дитячі ігрові дерев'яні майданчики та радієте тому, що просто випав снігу за вікном!

text by "izdereva"