Оточіть себе натуральними меблями

  Номенклатура лакофарбових матеріалів, що використовуються для захисту дерева і деревини, надзвичайно велика і в найзагальнішому вигляді може бути розділена як по області застосування, так і за зовнішніми ознаками. 

  столярні вироби на замовлення і вибір фарби для їх обробки


 Вибираючи матеріали для обробки столярних виробів, слід звертати увагу на такі фактори:

 • порода деревини для несучих конструкцій - зазвичай використовують тверді породи, а для внутрішньої обробки - деревину листяних або ж хвойних порід дерева;

 • умови експлуатації дерев'яних конструкцій (наприклад, наявність підвищеної вологості);

 • можливість і способи попередньої обробки дерев'яних сходових конструкцій перед монтажем; міжкімнатні дерев'яні двері Київ і меблі ручної роботи обробляються тим же способом;

 • можливість повторної обробки;

 • сумісність фарби з попередніми покриттями.

 

          Матеріали фарбувальні на дитячі двоярусні двоспальні ліжка для дорослих

 

 За зовнішнім виглядом лакофарбові матеріали можна розділити на дві групи: прозорі покриття і непрозорі фарби.

  Прозорі покриття - це захисні блакиті (глазурі), просочення і лаки. Вони можуть містити добавки пігментів і виявляти природну структуру дерев'яних сходів для приватного будинку, і ту структуру, якою володіють міжкімнатні арочні двері в Києві з натурального дерева для дітей.

 Непрозорі фарби включають в себе фарби на органічних розчинниках (алкідні, акрилові, масляні, перхлорвінілові, поліуретанові) і водно-дисперсійні акрилові фарби. Серед фарб на органічних розчинниках найбільш популярні алкидні, акрилові і поліуретанові фарби. Вони користуються популярністю завдяки високій якості покриттів, простоті і зручності застосування.

 Широко відомі алкідні лаки і фарби активно використовуються для внутрішньої і зовнішньої фарбування самих на різноманітні дерев'яні сходи та двоярусні ліжка в нашій країні. Особливість цих фарб - низька водонепроникність, завдяки чому на покриті ними дерев'яні елементи мало впливають коливання вологості. Саме тому масляні фарби використовуються для фарбування віконних рам, дверей, підлог, тобто саме тих елементів, які не повинні змінювати своїх параметрів під дією вологи.

 Для фарбування дерева і деревини майстерня «izdereva.kiev.ua» рекомендує наступні матеріали:

 Древопласт - фасадна фарба для зовнішніх робіт.

 Древопол - фарба для дерев'яних підлог.

 Древолак - акриловий лак по дереву.

 

                 «Древопласт» та двоярусні спальні меблі з натурального дерева

 

  Фарби для зовнішніх робіт по дереву повинні володіти стійкістю до негативного впливу атмосферних явищ і біологічних факторів. Одним з таких матеріалів є захисно-декоративна алкідна фарба на дитячі двоярусні ліжка і міжкімнатні дерев'яні двері Київ, призначається для первинної обробки. Готова до застосування криюча пластична фарба «Древопласт» призначається для фарбування дерева і деревини сходів для будинку, що експлуатуються як всередині, так і зовні приміщень.

  Фарба забезпечує тривалий захист дерева від атмосферних впливів і біологічних факторів (грибків, цвілі, бактерій). Фарбу також можна використовувати для перефарбування раніше пофарбованих поверхонь, можна наносити на антисептированную деревину.

  Пофарбовані фарбою дерев'яні меблеві вироби для спальних кімнат отримують такі поверхні, що про високу стійкість до агресивних проявів навколишнього середовища (УФ випромінюванню, кислотно-лужним опадів), і до синтетичних миючих засобів може помріяти будь-який продукт!

 Фарба «Древопласт» рекомендується для промислової фарбування дерева, для фарбування дерев'яних будинків і споруд, дачних і садових будиночків, рублених і обшитих вагонкою фасадів. Нею фарбуються двоярусні ліжка, дерев'яні конструкцій і споруди, паркани, ворота, стовпи, дерев'яні опори і балок, віконні рами, двері, а також будь-які дерев'яні поверхні, схильні до підвищеного зносу.

  Простота застосування фарби по дереву, тривалі терміни експлуатації і абсолютна ремонтопридатність в поєднанні з низькою собівартістю роблять застосування пластичної фарби "Древопласт" економічно доцільною і вигідною для споживача.

     Обробка поверхні столярних виробів за попереднім замовленням - на сайті «izdereva.kiev.ua»

  Детальну інформацію зберігають у роздрукованому вигляді на аркуші А4 всередині упаковки. Ви можете дізнатися про неї і на сторінках нашого сайту.

 P.S.

  Якщо вам необхідні дерев'яні вироби в приватний будинок і арочні двері на замовлення пофарбовані в колір лісового горіха, ми пропонуємо вам лак і тонування на водній основі Київського виробництва торгової марки «Ірком».