Модель "Арго" для дітей

 

     купити двоярусне ліжкоСправжній перфоменс серед маси меблів для дому - це високого якості, та ручної роботи дитячі дворівневі трансформери на три спальні місця з масиву моделі «Арго». Такий дизайнерський підхід до зовнішнього вигляду яскраво виділяє ці приголомшливі багатоповерхові спальні гарнітури з ряду інших моделей, представлених на меблевому ринку України. Назву «Арго» було вибрано зовсім не випадково. І справді в грецькій міфології зустрічається опис корабля аргонавтів. У згадці про цей корабель оповідання говорять про те, що він був священним. А ще йому приписують володіння магічною силою. Сама богиня Афіна доклала руку до будівництва цього корабля і дала для цієї мети використовувати дерева з священного гаю. В корабель був вставлений шматок балакучого дерева в самі арочні двері, і з цієї причини його вважали ще й віщим кораблем аргонавтів. Безумовно, легенда з давньогрецької міфології і стала основою для назви нашої моделі ліжка для дітей, що складається з двох ярусів. Хочемо вам виділити кілька акцентів, і роз'яснити чому варто придбати дитячі двоярусні ліжка через мережу саме моделі «Арго». Давайте розглянемо відразу той факт, що назва цієї двоярусної конструкції взята з давньогрецької міфології. 

  На певному етапі розвитку дитини, приходить час замінити казки іншим літературним жанром. Це необхідно зробити, і давньогрецька міфологія буде дуже корисна для збагачення внутрішнього світу Ваших дітей. Дитячі багатоярусні кроваточкі з масиву «Арго» з появою у вашому домі можуть позитивно вплинути на свідомість дитини, якщо правильно асоціювати матеріальну річ з духовним вихованням. Уявіть собі, що і справді Ваші діти будуть навіть якийсь час знати або думати, що їх чудові спальні меблі з дерева є кораблем аргонавтів. Так що, дорогі дорослі, будьте готові відповідати на безліч випливаючих питань на цю тему . Дитячий допитливий розум не обмежений в прийомі інформації і затребуваний в ній регулярно. А уявіть собі наскільки приємно буде почути з вуст дитини міркування про аргонавтів, богів, або пригоди героїв з давньогрецької міфології. Всі ці добрі думки або моделювання ситуації, яке можливо з появою двоярусного ліжечка у вашому домі, можливо знайде неймовірних масштабів умайбутньому...

  Наступний акцент, який повинен бути відзначений нами, буде зачіпати двоповерхові спальні конструкції «Арго». Зокрема, він торкнеться самої конструкції двоярусного ліжка. Виникла асоціація двоповерхового ліжка з міфічним древнім кораблем не є випадковою. Передня частина давньогрецьких кораблів (ніс корабля) мала таку ж форму, як і форма фронтальних опорних ніг нашому двоярусном ліжечкові. Набігаючий кут нахилу на носі корабля розрізав хвилі морів і океанів. А через багато століть послужив прикладом і надихнув якогось конструктора меблів. І в подальшому ним було створене оригінальне дитяче двоярусне ліжко в Києві з масиву натурального дерева. Похилі фронтальні ноги у двоповерхового ліжечка не повинні викликати сумніви в міцності або змусити відчувати постійне застереження втрати стійкості спальної конструкції. Сходи, що з'єднують яруси двоповерхового ліжка, є додатковим фіксатором і виразно збільшують ступінь стійкості такої конструкції. Комфортне спальне місце на першому ярусі гостинно дозволить розташувати для відпочинку навіть двох дорослих людей. Під першим ярусом є місце для білизняних ящиків. Верхній ярус ліжечка з'єднаний з нижнім ярусом дерев'яними сходами, з комфортним розташуванням ступенів. Достатня кількість ступенів гарантує безпеку підйому на верхній поверх навіть найменших дітей. Повинні вас запевнити в тому, що сходи робляться нами так, що з легкістю витримують вагу навіть дорослого, що забажає лягти відпочити на верху двоярусного ліжка. Ви зможете придбати дворівневі меблі моделі «Арго» та міжкімнатні арочні двері в Києві у багатьох виробників оздоблення інтер'єру з натурального дерева в Україні. Бажаємо вам приємного та вдалого придбання. 

    text by "izdereva"