міжкімнатні двері з дерева Київ


Слідкуйте за немовлям в обидва ока


  1. Укладайте малюка спати на спину. Для дітей першого року життя двоярусне ліжко-трансформер повинно бути тільки дереяне, укладайте спати їх як вдень, так і вночі на спину. Якщо дитина вже вміє самостійно перевертатися уві сні зі спини на бік або на живіт, не варто його перекладати. Якщо дитина заснула у дитячому автомобільному кріслі, візку або слінгу, постарайтеся якнайшвидше перекласти її на жорстку горизонтальну поверхню. 

2. Вибирайте жорсткий матрац. столярні вироби на замовлення, люльки та дерев'яні спальні гарнітури і т. п. Повинні відповідати сучасним стандартам безпеки. Не укладайте дитинку в ліжечко, якщо у нього поламані або бракує якихось деталей або є відкидний борт. Обов'язково використовуйте наматрацник на гумці, який зазвичай йде в комплекті з матрацом. Між матрацом і наматрацником не повинно бути ні ковдр, ні подушок. Ніколи не кладіть дитину спати на дивані, кріслі, водному ліжку, а також на подушках або пледах, для цього існують саме конструкції для сну з дерева. 

3. Приберіть з ліжечка всі сторонні предмети (м'які іграшки, шнурочки для пустушок і т. Д.), що можуть збільшити ризик задухи. Подушки, ковдри, пледи, захист на двярусние ліжко (бортики) і м'які іграшки можуть стати причиною задухи. 

  Результати дослідження не показали, коли можна безпечно використовувати ці предмети в меблів з дерева. Більшість експертів сходяться на думці, що після 12-місячного віку перераховані предмети становлять менший ризик для здорових дітей. 

4. Укладайте дитину спати в тій же кімнаті, де знаходяться ваші двоярусні меблі-трансформери, але не в одному ліжку з батьками. Поставте ліжечко або люльку на відстані витягнутої руки від вашого ліжка для дорослих. Діти, які сплять в одному ліжку з батьками, наражаються на ризик синдрому раптової дитячої смерті (СРДС) або задухи. Батьки під час сну можуть перекинутися і придавити дитину, а немовлята можуть самі заплутатися в простирадлі або ковдрі. 

5. Зберігайте грудне вигодовування. Результати досліджень показали, що грудне вигодовування зменшує ризик СРДС. 

6. Вакцинують дитинку згідно з графіком щеплень. Останні дані свідчать про те, що щеплення можуть захистити від виникнення СРДС. 

7. Тримайте дитину подалі від курців і місць для куріння. Якщо ви курите, спробуйте кинути, а поки намагайтеся, щоб тютюнового диму не було в будинку і в автомобілі. Не паліть в будь-якому місці (навіть на вулиці), де поряд з вами знаходяться двоповрхові меблі з дерева разом з вашою дитиною. 

8. Не допускайте перегріву. Дотримуйтесь комфортної температури в кімнаті, де встановлені міжкімнатні арочні двері Київ і меблі для сну з натуральних матеріалів. На дитину має бути не більше ніж на один додатковий шар одягу більше, ніж на вас. Якщо ви переживаєте, що дитині може бути холодно, надягайте на нього теплу піжаму замість додаткового ковдри. 

9. Дайте дитині пустушку перед сном - це допомагає зменшити ризик СРДС. Якщо ви годуєте грудьми, почекайте, поки налагодиться грудне вигодовування (зазвичай це займає 3-4 тижні) перш ніж пропонувати пустушку. Не переживайте, якщо дитина не захоче пустушку, спробуйте пізніше ще раз, хоча деяким дітям вони зовсім не подобаються. Якщо дитина заснула з пустушкою, та вона випала в місце, де знаходиться двоярусне ліжко Київ з дерева, не варто давати її знову. 

10. Не використовуйте домашній кардіореспіраторний монітор для зменшення ризику СРДС. Домашній кардіореспіраторний монітор може бути корисний для дітей з хворобами дихання або серця, але немає доказів, що вони зменшують ризик СРДС. 

11. Не застосовуйте товари, в рекламі яких стверджують, що вони зменшують ризик СРДС. Немає даних, які б підтверджували інформацію про те, що спеціальні матраци на двоповерхові ліжка і дитяче постільна білизна для сну зменшують ризик СРДС. Навпаки, зафіксовані випадки, коли при використанні цих товарів діти задихнулися. 

  Що можуть зробити для здоров'я дитини майбутні мами: вакцинуйтеся згідно з календарем щеплень, ходите на перинатальні консультації до лікаря, не паліть, не вживайте алкоголь або наркотики під час вагітності і після пологів, тримайтеся подалі від курців і місць для куріння. 

  Найчастіше викладайте малюка на живіт під час неспання. Це допоможе зміцнити м'язи шиї. Завжди встановлюються меблі для малюка поруч з дитиною, поки він не спить і лежить на животі. Найкраще в дитячі спальні встановити вхідні міжкімнатні арочні двері Київ, так як вони забезпечують стабільне провітрювання і природне освітлення всередині приміщення. 

  Увага: ці рекомендації призначені для здорових дітей до 1 року. Діти з певними захворюваннями можуть і повинні спати на животі. 

Р.S. 

  Не забувайте, що наші міжкімнатні двері з дерева Київ та двоярусні ліжка-трансформери в Україні з масиву твердих порід ви отримуєте з безкоштовною доставкою прямо до дверей вашого житла.