Візьміть до уваги потрібну та корисну інформацію



масивні аркові двері  

    Ймовірно, у вас є можливість надати своїм дітям окрему спальню, тому для неї необхідно виділити максимально світле, просторе і тепле приміщення в квартирі або будинку. Краще, якщо це буде на сонячній стороні будинку. В ідеальному випадку у наших дітей повинна бути маленька, але своя власна територія, де буде простір для дитячих ігор і шкільних занять. У спальній дитячій кімнаті не повинно бути абсолютно нічого зайвого. Тільки дитяча двоярусна колиска, а ось будь-які інші речі потрібно використовувати виключно найнеобхідніші. Таким чином, буде набагато легше підтримувати порядок та гігієну в дитячій кімнаті. 

   Дитячі масивні аркові двері міжкімнатні та інша дерев'яні меблі практично не відрізняються від меблів і дверей для спальних кімнат дорослих (батьків) розмірами. Але дитячі меблі з дерева повинні відповідати розмірами віку дитини. Такі меблі мають характерний зовнішній образ. Сприятливий варіант для дитячої спальні - це коли трансформується дитяча двоповерхова дерев'яна конструкція для сну. Комплекти подібних меблів збираються не просто окремими предметами. Це багатофункціональні дитячі дерев'яні ліжка на замовлення, що складаються з розбірних ліжечок, стільчиків, гойдалок, шаф, тумбочок і полиць, за якими легко стрибати, лазити і бігати. За допомогою двоярусних дитячих ліжечок кожна дитина самостійно намагається облаштовувати власний маленький світ. 

  Щоб дитяча чудова дворівнева колисанка мала більш тривалий термін використання, необхідно відразу купувати такі моделі, котрі можливо перетворювати в міру збільшення дитини у віці. Це можуть бути регульовані по висоті столики і стільчики, сідельця та стільниці яких піднімаються і опускаються. Також це можуть бути столярні вироби на замовлення довжиною до двох метрів, які з часом перетворяться на два прості ложе для дорослих. 

  Облаштовуючи інтер'єр дитячої спальні, необхідно подбати про гігієну всередині приміщення, адже дуже часто зустрічається жахливий вид алергії - це реакція організму дитини на пил. Немає необхідності вішати на стіни кімнати синтетичні пледи, а всі оббивки передбачити з тканин, що легко чистяться. 

  Матрац малюків на дерев'яні ліжка на замовлення потрібен дуже м'який товщиною не менше двадцяти сантиметрів з чохлом з ситцю чи батисту. Наповнення матраца також мало б стати одним з видів подразників алергічного нападу. Воно може бути з кокосової стружки або з морських водоростей. 

  У дитячій кімнаті потрібно обдумати відповідну гаму кольорів, щоб не вплинути на зір ваших малюків. Краще віддати перевагу пастельним тонам: світло-синій, бірюзовий, бежевий і інші. Вони підвищують стандартну освітленість спальні і прекрасно поєднуються з оригінальним кольором натуральної деревини. У дитячій спальні непогано мати яскраві кольори інтер'єру, але головне ними не перенаситити приміщення. Природне сонячне світло з легкістю або вільно повинно надходити в дитячу кімнату. В кімнаті потрібно мати яскраве освітлення зі стелі, так і бра на стіні. Крім цього, в навчальному куточку діточок повинна стояти настільна лампа, яка розташовується в лівому дальньому кутку стільниці. Плафони всіх висвітлюють приладів повинні обов'язково бути небиткими.
    Будь-які на замовлення сходи з дерева у квартирі та інші деталі з яких виготовляються дитячі меблі мають підвищені вимоги до себе. Особливо в плані їх екологічних показників. Ми думаємо, що краще використовувати меблі та вхідні двері з натурального дерева. Взяти, приміром, сосну. Недорогий, але дуже гарний матеріал. Однак сосна не дуже практична для виготовлення споруд в кілька ярусів. Деревні волокна сосни злегка м'якуваті та на їх поверхні залишаються вм'ятини від будь-яких механічних випадкових впливів. Будьте заздалегідь готові до того, що через якийсь час дитяче двоповерхове ліжко з дерева та інші меблі повинні бути зовні оновлені. Наприклад, необхідно буде зняти старе фарбування, відшліфувати, відгрунтувати і пофарбувати поверхню знову.
  У великій кількості двоярусні меблеві конструкції роблять з різного роду плит. Краще вибрати якісну імпортну плиту МДФ або ДСП з мінімальним виділенням формальдегідів, фенолів і ефірів. Їх показник повинен бути максимально знижений і відповідати допустимим нормам. 

 В якості покриття дитячі багатоповерхові гарнітури мають багатошарову обробку. Для цього використовуються лакофарбові матеріали, що здатні витримати багаторазове вологе прибирання. Це можуть бути найрізноманітніші тонування, емалі, акрилові лаки або високоміцні самоклеючі плівки, які до того ж роблять багатоярусні меблі гігієнічнішими. 

Арочні двері міжкімнатні в Києві
 

 Найголовніше при облаштуванні дитячої спальної кімнати забезпечити безпечне перебування в ній сплячих дітей. Байдуже які на замовлення сходи з дерева біля дитячої спальної кімнати на другому поверсі повинні бути укомплектовані заборчиками безпеки та мати зручні ступені. Різні металеві деталі, комплектуючі та інше потрібно замінити дерев'яними для того, щоб уникнути травмування дітей. Купуючи нову двоповерхову колиску в дитячу оселю, обов'язково перевірте якість фурнітури та з'єднань. 

  Намагайтесь не купувати в дитячі спальні кімнати шафки зі скляними або дзеркальними вставками. Віддавайте перевагу відкритим поличках і не використовуйте закриті комірки. Крім цього, глибина шафки може бути не більше п'ятдесяти сантиметрів. Іншу більш детальну інформацію читайте на наших сторінках блогу в інших статтях. 

    text by «izdereva»