В найближчому майбутньому на сходи з дерева вартість в Києві знизиться


сходи з дерева вартість  Ситуація в Україні сумно відбивається в житті всіх громадян нашої країни. Все і всюди перевертається з ніг на голову. Описати все, що відбувається в 2014 р не під силу нікому. Ми не станемо перераховувати всі труднощі, негаразди і біди в цій статті. Торкнемося лише тему гостро наболілу для тих, хто виробляє міжкімнатні дерев'яні дверні блоки під замовника, двоярусні трансформери для дітей та інші дерев'яні меблі з дерева. Анексована територія Криму, вогнище бойових дій на сході нашої країни, Майдан, вибори президента і вибори до парламенту завдали неймовірний удар по економіці держави. З цієї причини всі виробництва нашої багатостраждальної країни на сьогоднішній день стали схожі на вутлі суденця в тихоокеанському штормі. Втримаються на плаву - ось головне завдання кожного виробника. В іншому ж випадку, доведеться йти на дно, а з такої точки спливання вгору буде здаватися фантастикою. Кожен керівник виробництва зупинився перед величезним завданням. Для всіх, хто використовує наші дерев'яні міжкімнатні арочні двері вартість продукції буде знижуватися. Ми коротко поінформуємо в цій статті про ті труднощі, в яких опинилися столярні майстерні України. Дитяче двоповерхове ліжечко з масиву "Юлія" не відноситься до товарів першої необхідності. Та й будь-яка продукція з натурального дерева не стане пріоритетом для спустошених гаманців наших громадян. Коли економічна криза лихоманить країну, кожна людина не надто замислюється про поліпшення власного побуту. Якщо стане вибір, чи придбати омріяні меблі через мережу, або потрібно відкласти кошти для прожитку сім'ї? 

  Пріоритетом стане придбання продуктів, а ось замовити меблі в спальну дитячу кімнату можна буде і пізніше. Необхідна стабілізація ситуації в країні і тоді люди знову зможуть замислюватися про поліпшення побутових умов та придбанні внутрішньої надії купити ліжко з дерева в Києві для дітей. Перспективні горизонти стабільної економічної обстановки в країні приховані густим туманом. Ось і не виникає в суспільстві потреби шукати двоповерхові конструкції для сну та відпочинку, адже потреба в них критично низька. В умовах зниження попиту на дитячі столярні вироби виникає складна ситуація на деревообробних виробництвах. І питання зовсім не в площині спаду відсотка прибутку. Та й взагалі про прибуток і накопиченні матеріальних засобів блюзнірство навіть і думати в такий час. Основне завдання - це люди! При виробничому виготовленні усі столярні вироби для будинку таять в собі професійні секрети. У нашій деревообробної майстерні працює прекрасний колектив віртуозів теслярського ремесла. Люди з багаторічним досвідом роботи і сумлінним ставленням до виконання поставлених перед ними завдань. Для підбору такого колективу було витрачено чимало часу та зусиль. І ось зараз виникла складна ситуація. З різким спадом кількості замовлень немає можливості повноцінно завантажити людей роботою. Існує загроза розпаду трудового колективу. Необхідно розуміти, що дерев'яне двоярусне ліжко - це складний виріб з високим ступенем різних вимог. І, тому, навіть столяр з певним досвідом роботи, не завжди зможе впоратися із завданням створити якісні арочні двері з масиву ясена на замовлення, не маючи певних навичок. Та й навички саме в виготовленні двоярусного дитячого ліжка з дерева дуже специфічні і опанувати їх в короткі терміни навіть талановитій людині практично не можливо. Ось вам напрошується висновок - колектив необхідно зберегти! Це означає, що під час фактично повної відсутності замовлень необхідно забезпечити майстрів заробітною платою. Гідна оплата праці - це якісне дитяче ліжко з дерева на замовлення, це будь-який інший столярний виріб, що буде радувати ваш погляд і виконувати свої функції багато років. Над вирішенням ситуації гнітючих труднощів доводиться багато думати і робити різного роду зусиль і хитрощів. У найближчій перспективі цих заходів поки вистачає, що б утримувати контроль. Але якщо обставини погіршаться, то створювати дерев'яні міжкімнатні та вхідні двері за старою вартістю втримувати буде неможливо. Хочеться особливо відзначити, що весь колектив трудящих дивиться вперед з вірою і оптимізмом. Багаторазові подяки, адресовані нашими клієнтами, надають нам впевненість і сили. Хочеться вірити, що на сходи з дерева вартість в Києві буде знижуватися, як і на дерев'яні дворівневі гарнітури для відпочинку та сну дітей нашої України. Низькі ціни будуть затребувані.

 P.S. 

 Від усіх працівників деревообробної майстерні «izdereva» хочеться побажати якнайшвидшій стабілізації в країні, матеріальних благ та мирного неба.