міжкімнатні арочні двері Київ                             

                 Наступає Рік Кози!

 

    Передноворічний стан зазвичай супроводжується різними клопотами, метушнею, безліччю різних проблем і святковим настроєм. Всім вам, дорогі наші клієнти, наш колектив деревообробників бажає дружної і теплої атмосфери у вашому будинку, тепла, світла, води і газу! Бажаємо здоров'я вашим батькам і слухняних діточок, і нехай створить затишок у вашій обителі наше бездоганне та надійне ліжечко з дерева. Пам'ятайте, будь ласка, про те, що дерев'яні вироби під замовлення (або двоповерхові ліжечка - побутова назва меблів для дитячих спальних кімнат) створюються в наших цехах умілими руками і душею наших досвідчених майстрів, і тільки натуральне дерево є головним матеріалом, з якого спальні гарнітури складаються на дев'яносто п'ять відсотків. Решта п'ять відсотків складають елементи кріплення, лакофарбові матеріали. Натуральність матеріалів в останні роки дуже стала модна, актуальна і популярна. Меблевий ринок переповнений різними замінниками, наповнювачами, синтетичними складовими і іншим з нашої точки зору мотлохом. На превеликий жаль, на ринку меблів України присутні двоярусні ліжка з усіляких матеріалів, які натуральними не назвеш. З новорічними привітаннями та акціями на дитячі меблі для спальних кімнат виготовленими з усього, чого завгодно, вийшли різні шахраї і пройдисвіти. Уміло входячи в довіру і впливаючи на свідомість людей, вони «парять» столярні меблеві гарнітури з недосушеної деревини сумнівного походження без докорів сумління. Жадібні і одержимі наживою, ділки не зупиняються ні перед чим. Так відбувається по тому, що двоповерхові спальні конструкції  не з натуральних компонентів служать протягом року і тільки після виходять з ладу. По закінченню цього терміну добропорядні споживачі починають усвідомлювати свою помилку. Але можливость повернути гроші, сплачені за дитячі двоярусні ліжка, практично не можлива. Час гарантії минув, куплена річ стала непридатною, і ви будете виглядати нерозумно, так як почуєте у відповідь, що до меблів необхідно відноситься дбайливо. Прийміть наші заходи до уваги. Нам дуже неприємні маніпуляції святковим настроєм людей, неприємно те, що їм нав'язують меблеві вироби під замовлення сумнівної якості. Хороші і надійні міжкімнатні дерев'яні двері на замовлення Київ, як і ліжка для дорослих і дітей можуть бути зроблені тільки з металу, з дерева і в поєднанні металу з натуральним деревом. Саме такі дитячі двоярусні ліжка супроводжуються високими гарантійними зобов'язаннями.

                       Гарантії виробника виробів з дерева

 Тільки такі багатоярусні дитячі ліжечка мають тривалий термін експлуатації, і ми щиро бажаємо вам не дати себе ввести в оману і не купити двоярусне ліжко Київ незрозуміло яке і незрозуміло з чого. Напередодні Нового Року і справді вигідно потурбувати продавців ліжок з дерева з делікатним натяком на поступки в ціні. Замість зменшення вартості постарайтеся домогтися додаткових опцій. Це як один з варіантів. Говорячи про опції, ми маємо на увазі дорожче фарбування або лакування на меблі з дерева. Може бути, отримати без оплати пару ящиків для білизни. Може замовити ящики великих розмірів. Не соромтеся самі проявити ініціативу і вимагати якісь матеріальні бонуси за умови, що ви зможете придбати все необхідне в передсвяткові дні. Скажімо від себе, що ми чуйно реагуємо на прохання подібного роду і з радістю йдемо на поступки людям, які мріють встановити міжкімнатні арочні двері Київ у власній обителі. Гроші не заробляються в подібних випадках. А ось репутація для нас в ціні, репутацією ми дорожимо. Відгуки наших клієнтів нам дуже не байдужі. Їхня думка, їх враження і емоції для нас дуже важливі. Позитивні відгуки є найбільш переконливими доводами в спілкуванні з майбутніми клієнтами.

P/S

 Бажаємо вам в наступаючому 2015 році позитивних емоцій, вдало обставити красивими і довгоочікуваними меблями свою квартиру! Можливо, добре відпочивши вже після святкових днів, вам рішуче заманеться придбати двоярусне ліжко-трансформер через мережу для своїх малюків в дитячу кімнату.