Правильно пофарбовані дитячі меблі


 двоярусне ліжкоМетою забарвлення дерев'яної поверхні лакофарбових матеріалів меблів з дерева є захист дерев'яної поверхні від зовнішніх впливів. Цим заходом захищаються від вологи, грибків і УФ випромінювання не тільки дитячі ліжка, але і міжкімнатні арочні двері Київ, Полтава, Кропивницький ... Друга мета чисто естетична - це надання кольору своїй будові, елементам, поверхням. Переходимо, безпосередньо, до того, за якими правилами фарбуються дитячі спальні гарнітури з масиву лакофарбовими матеріалами та дерев'яні сходи з дуба (попередньо можете почитати - що таке лакофарбові матеріали).

 

  Не забарвлює дерев'яні вироби для дому на замовлення під впливом прямих сонячних променів. Це може привести до швидкого висихання лакофарбового матеріалу, що не бажано.

 

  Попередньо з'ясуйте тип лакофарбового матеріалу, якими були пофарбовані дитячі ліжка та міжкімнатні арочні двері Київ, Суми, Рівне, комбіновані, чи металеві сходи в будинку, а потім приступайте до ремонтну фарбування.

 Застосовуйте лакофарбовий матеріал того ж типу, як і той, яким була раніше забарвлена поверхня виробів з дерева. 

   Підготуйте достатню кількість фарби, лаку або антисептика, для забарвлення єдиної поверхні за один раз, так як між різними партіями можуть бути тональні відмінності. 

  Весь обсяг лакофарбового матеріалу ретельно перемішайте перед застосуванням. Грунтовку-колер в колір, який найбільше підходить до майбутнього покриття. 

  Чисті і голі ліжечка для діточок, щаблі дерев'яних сходів для будинку, спочатку обробіть складом грунтовки антисептиком. Це захистить ваші дерев'яні столярні вироби на замовлення в Україні та їх поверхню від цвілі, синяви та інших грибків і мікроорганізмів. 

  Обов'язково фарбуйте обсолютно всі двоярусні ліжка в Україні з дерева з торця. Це найбільш вразливі місця у деревини. Саме через торці волога найкраще засвоюється в деревину. 

 Завжди наносите лакофарбовий матеріал на якісно шліфовані поверхні в поздовжньому напрямку. 

 Офарблюйте одну суцільну поверхню за один прохід. Не допускайте стикування висохлого і нового шару на одній поверхні. Робіть стики в кутах приміщення. 

  Для запобігання сусідніх поверхонь від фарби, дерев'яні деталі меблів та кріплення накручуйте малярською стрічкою.

  Якщо двоярусне ліжко з тирсоплити наповнене токсичними будівельними антисептиками або лаками, не допускайте висихання лакофарбового матеріалу в місцях робочих швів. Коли ви будете фарбувати по висохлої поверхні, то місця стиків будуть значно темнішими. Офарблюйте так, щоб шви потрапляли в ті місця, де розташовані вікна, двері і тому подібні елементи. 

 Краще наносити лакофарбовий матеріал на сходи з дерева, або на ящики для білизни двоярусних ліжок пензлем, ніж розпиленням. Не допускайте нанесення дуже товстих шарів лакофарбового матеріалу на дерев'яні меблі для дітей. Також можна наносити малярським валиком просту фарбу українського виробництва. 

   Не фарбується ліжко дитяче багатоярусне, якщо очікується випадання опадів. Температура повітря, коли фарбують дорогі столярні вироби повинна бути не нижче +5 ° С. Відносна вологість повинна бути не вище 80%. Якщо температура нижче, то процес має бути терміново припинений. Найкраще, як ви зрозуміли, пофарбувати дерев'яні вироби для дітей в суху і теплу погоду. 

   Щільно закривайте банку з  фарбою, що залишилася. Потім на мить переверніть банку догори дном. Фарба обмажет зсередини місце з'єднання кришки з банкою і створить плівку, яка захистить від попадання повітря. Якщо у вас в великій банці залишилося небагато фарби, я рекомендую перелити її в ємність, яка підходить за обсягом залишилася фарби. Розведення і колірування лакофарбового матеріалу погіршує його зберігання. 

  Після відкриття банки з лакофарбовим матеріалом (особливо якщо банку використовується повторно) ретельно зніміть, можливо, утворилася плівка і процідіть вміст. Потім ретельно перемішайте до отримання однорідної маси. 

 Постскриптум 

  Правила, з якими ви ознайомилися, застосовні не тільки при первинній обробці столярних виробів, але і в разі виникнення необхідності реставрувати міжкімнатні двері з дерева в Києві, сходи і сходову огорожу, відновити свіжість зовнішнього вигляду у ваших дітей в спальні.