Тепер ви дізнаєтеся, що означає правильний розмір

 

 міжкімнатні дерев'яні двері на замовленняПитання про те, яким має бути спальне місце, почав хвилювати людей з тих пір, як з'явилася і стала широко використовуватися населенням дитяча дворівнева конструкція для сну і відпочинку в спальних кімнатах для входу в які встановлюють арочні двері Київ з масиву Канадського клена.. Щоб сон був здоровим і повноцінним, необхідно підібрати ліжко таких розмірів, які будуть задовольняти ваші власні вимоги. 

1. Стандартними вважаються столярні вироби на замовлення: односпальне ліжко - для однієї людини, дворівневі дерев'яні меблі для дітей та дорослих, розраховані також на кілька персон, як і ліжко двоспальне - для двох осіб. Але і тут є відходження від стандарту. Щоб визначити потрібну довжину ліжка з дерева в Україні, досить просто додати близько 20 см до цифри, яка відповідає вашому росту в сантиметрах. При такій довжині спального місця вам буде спокійно спати на животі або спині, а вашим ногам також не доведеться звисати вниз. 

2. Що стосується ширини, дитяча двоповерхова конструкція існує в декількох варіантах. Якщо ви вибираєте одномісні ліжка з дерева українського виробництва і міжкімнатні дерев'яні двері на замовлення Київ - а це непоганий вибір для підлітка або гостьової спальні. Віддайте перевагу ліжкові з дерева моделі  "Лондон посилене", оскільки його розміри трохи більше стандартних - 99х203 см. Європейські загальноприйняті стандарти - 90 см, це не дуже зручно для тих, хто часто перевертається уві сні і любить свободу рухів. 

3. Тим, кому двоярусні ліжка-трансформери для дітей здаються тісними, краще вибрати полуторне. Його розміри оптимальні для любителів спати поодинці, а шириною подібні вироби складають від 120 до 150 см. Широкі квадратні одноярусні конструкції хороші і для молодят, які звикли спати обнявшись. Ширина європейської ліжка з дерева в Україні - 140-160 см, а ширина двоспальних американських ліжок - від 137,2 до 203,2 см. 

4. Тим людям, які люблять простір, рекомендується перидбати дерев'яні меблі від національного виробника. На нім можливо спати вдвох, не обмежуючи один одного у рухах та просторі. По ширині всі спальні багатоповерхові конструкції також відрізняються один від одного. Найвужчим серед цих ліжок вважається модель, ширина якої 160 см. Ширина ліжка з дерева моделі "Людовик" - 180 см, а тип ліжок великого розміру для гетеросексуальної сім'ї передбачає ширину в 200 см. На пару сантиметрів ширше лише китайські королівські ліжка з дерева в Україні, від 203,2 до 213,36 см. 

5. Всі стандартні столярні вироби на замовлення розраховані на людей, чий зріст не перевищує 190 см. Людям з більш високим ростом необхідний індивідуальний замовлення на виготовлення ліжка з масиву ясена та ортопедичного матраца. Багато фабрик сьогодні готові виконати таке замовлення за певними розмірами. Звичайно, така постіль буде коштувати трохи дорожче. Щоб не витрачати зайвих грошей, можна придбати максимально довге ліжко з дерева в мережі або в меблевих салонах середнього розміру, у якого відсутня спинка у ногах. 

P.S.

  Бажаємо вам в Новому Році завжди мати можливість купити арочні двері Київ та придбати двоярусне ліжко-трансформер і тільки з натурального дерева, а не більш дешеві ліжка з будь-яких замінників..