До вашої уваги столярні дерев'яні сходи в столиці

 

  Ціна на дерев'яні сходи

  Коли в родині має з'явитися друга дитина з невеликою різницею у віці, то багато батьків поспішають купити двоярусне ліжко. Ще б! Адже це здається таким простим рішенням розміщення дітей в не надто привільних житлових умовах.

  Чому купуються відразу багатоповерхові меблі молодими батьками? Все дуже просто - це суттєва економія не тільки місця, але і коштів. Дитяче ліжко перейде від старшого сина до молодшого, а для старшого необхідно купити нове, доросле ліжко. Але ж накладне буде купувати спочатку звичайну ліжко, а потім, через пару років міняти його на багатоярусний трансформер, коли планується дитяча спільна кімната. Рішення приходить само собою - відразу придбати універсальну сімейну модель "Дует", та поки використовувати тільки нижнє ліжко для старшої дитини, а через два-три роки перевести його на другий ярус, а на нижньому ліжечку буде спати молодший. Все геніальне просто!

  І, поки дитина ще зовсім маленька, це чудово працює, але коли малюк починає ходити, виявляється, що замовити ліжко з дерева в Києві - це суцільна проблема! Малюка постійно цікавлять сходи на верхнє ліжко, а вже якщо туди постійно лазить старший - то сходи стають просто магнітом.

  Тим часом, будь-яка мама повинна розуміти, що такі фізичні вправи, як підйом по сходах, не тільки корисні для розвитку дитини, але й небезпечні. Саме тому ліжко стає на час не рішенням, а головним болем для батьків.

  Найбільш очевидний, але не найзручніший варіант - постійно ходити за дитиною, щоб він не виліз по драбині на другий поверх ліжка. Можна також організувати ігровий простір для дітей в іншій кімнаті, а спальню закривати на денний час. Але така можливість, зрозуміло, є не завжди - в однокімнатній квартирі, наприклад, знайти місце для ігор в іншій кімнаті просто неможливо.  

Можна спробувати заблокувати сходи важкими і обов'язково стійкими меблями - журнальним столиком, комодом, кріслом. Однак такий варіант буде зручний тільки в тих випадках, якщо сходи розташовані збоку ліжка. В іншому випадку меблі будуть заважати старшим дітям підніматися у власні двоярусні ліжка в Україні, що створені з масиву ясена та дуба в поєднанні. 

  Якщо сходи дерев'яні на замовлення розташовані збоку, то можна спробувати поставити своє довгоочікуване придбання впритул до стіни так, щоб його сходи неможливо було використовувати. Цей варіант хороший, якщо сходинки досить плоскі, а старша дитина ще спить на нижньому поверсі. Існує таке двоярусне ліжко, або навіть кілька схожих моделей, що дозволяють зняти сходи на певний час, або, навіть, розібрати тимчасово верхнє ліжко. Є також ряд моделей з висувною драбиною, яку легко сховати від цікавих очей дитини. 

  Кожен раз, коли дитина буде намагатися піднятися на дерев'яні сходи, слід припиняти його спроби м'яко, але впевнено і безкомпромісно. З часом дитина зрозуміє, що сюди йому не можна. В середньому до двох-двох з половиною років діти вже розуміють багато заборон.