Заощаджуємо площу в квартирі або будинку


   обрамлення каміна натуральним деревом

Кожна людина знає з самого дитинства, що стандартні дворівневі трансформери можна розкласти і отримати з них два повноцінні ліжка. Два повноцінних спальних місця хоч для дорослих, хоч для дітей. Однак є такі люди, яким навіть на думку не спадає той факт, що звичайне двоярусне ложе в Україні може трансформуватися в універсальне ложе, яке матиме не два, а як мінімум три вільних спальних місця. В додаток ще й величезний простір для великих скриньок для білизни на меблевих колесах. Ось такі дерев'яні ліжка на замовлення зможуть доставляти сплячим дітям максимально комфортний сон.

 

        Особливості спальних конструкцій

 

   Основна перевага даних двоярусних ліжок полягає в тому, що їх дуже просто, фактично в прості маніпуляції, є можливість трансформувати в дерев'яні ліжка на замовлення, які мають три - чотири повноцінних спальних ложе. Кожне подібне ложе дозволяє розмістити навіть кілька дорослих людей без обмеження у віці.
  Такі багатофункціональні меблі, на відміну від звичного для нашого розуміння двоярусної споруди з дерева або «трансформера», зазвичай займають дуже багато місця навіть не в зібраному стані. Кленове двоповерхове ліжечко в цілому є раціональним виходом для організації повноцінних спальних місць в малогабаритних квартирах, де кожен сантиметр на вагу золота власникам подібної житлоплощі. Якісні дерев'яні меблі призначені для експлуатації в дитячих кімнатах, де проживає пара або більше різностатевих немовлят. Вночі дитячі спальні гарнітури виконують свої цільові обов'язки, а ось в світлий час доби їх можливо прекрасно використовувати, як місце для виконання шкільного домашнього завдання. Окрім цього описані вище дерев'яні сходи Київ та моделі дерев'яних двоярусних конструкцій можливо експлуатувати в сільських будинках де є сила-силенна вільного житлового простору, що перебування в якому може тривати багато років.  

  Багато років виготовляючи конструкції для сну і дерев'яні арочні двері, нами використовується лише натуральний дуб і ясен. Саме ці два види деревини є найбільш зносостійкими і довговічними. Створене з цих родів дерева двоярусне спальне ложе здатне прослужити протягом десятків років абсолютно попри те, що воно буде постійно піддаватися механічному впливу і ваговим навантаженням. 

    До переваг двоярусних ліжок ми відносимо наступні властивості:
1. Зручне і швидку збірку конструкції та її розбирання;
2. Раціональне використання простору в спальній кімнаті;
3. У зібраному вигляді забезпечує повноцінний сон всім своїм власникам трьома зручними і просторими спальними місцями.

  До недоліків дерев'яних багатоярусних ліжок відноситься відсутність одного заборчика безпеки в зібраному стані та велика площа розташування в квартирі. Ми рекомендуємо всім вам встановлювати таке двоповерхове дерев'яне ліжечко поряд зі стіною.
  Для елементарного забезпечення спокійного сну обов'язково потрібно додатково купити ортопедичні матраци. Обов'язково думайте про це до придбання двох'ярусного гарнітура. При розбиранні двоповерхової конструкції ви виявите, що для кожного окремого ліжка необхідно окреме місце зі зручним підходом, котре забезпечує доступ для проведення санітарних вологих прибирань. 

  Купуючи дитячий будиночок, замовляючи обрамлення каміна натуральним деревом під ключ не забудьте звернути увагу на максимальну вагу навантаження, що рекомендують виробники виробу. Це забезпечить тривалий час експлуатації будь-якого виробу з деревини в сирому або опалювальному будинку.